Babamozi, elérhető szolgáltatás! 

2021.09.10

Kérjük pácienseinket, hogy parkolójegy váltása esetén minimum +20 percet kalkuláljanak hozzá a vizsgálathoz a félreértések, valamint a sietség elkerülése végett! 

Megértésüket köszönjük! 


Babamozi szolgáltatásunkat kimondottan azért hoztuk létre, hogy még pontosabb információt tudjunk mondani a leendő szülőknek, születendő gyermekükről. 

Minden babamozi 20-25 percet vesz igénybe. Ez idő alatt, elmondjuk a kisbaba nemét, várható születési idejét, a magzat méretei alapján, megmutatjuk a szívhangot, minden végtagját, testtájait. Megmutatjuk, hogy a köldökzsinórban hogy folyik a vér, megvizsgáljuk a magzatvizet. Kitérünk a méhlepény állapotára, a magzat pillanatnyi elhelyezkedésére.

De amiért legjobban szeretik a kismamák a babamozinkat az a Biri Zsuzsával folytatott kötetlen beszélgetés, mely során mindent elmond a születendő gyermekről, adottságairól, mozdulatairól. 


Vizsgálatunk során először láthatják a baba vonásait, gesztusait, mimikáját!


Kedves Kismamák!

Amennyiben sikertelen babamozira vagy szülészeti UH-ra kerülne sor (ami magában foglalja, hogy a gyermek elfordul ezáltal nem lesz látható az előtte lévő lepénytől/köldökzsinórtól az arca) a teljes csomag ára helyett 5 000 Ft-ot számítunk fel vizsgálati díjként. 
Ez esetben is minden lehetséges területet megvizsgálunk, valamint leletet adunk.


Kérjük a kismamákat, hogy készítsék elő terhes könyvüket / TAJ-kártyájukat, lakcím kártyájukat. Mindezekre rendszerünknek a pontos adatok rögzítése érdekében van szüksége.

Megértésüket köszönjük!